Takarítás Szolnok ügyfélszolgálat nyitvatartása: 10:00-16:00 (előzetes időpont egyeztetéssel)   Forródrót: 06-30/440-2908    Iroda: 06-56/782-317
5000 Szolnok, Verseghy park 8. I.em. 108. (Megyei Iparkamara épülete)

Bemutatkozás

 
Tisztelt érdeklődő!
 
Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk. Cégünk 2017 tavaszán kezdte meg működését, azóta számos elégedett ügyfelünk élvezte takarítási szolgáltatásunk előnyeit.

Kezdjük a legfontosabb kérdéssel, azzal hogy az ember nem szívesen enged be „idegent” a személyes életterébe, lakásába. A bizalom kialakításának első lépéseként a TISZTA OTTHON 100% garanciát vállal mind a takarító személyére, mind a takarítás minőségére vonatkozóan. Alkalmazottainkat személyesen, régóta ismerjük, a saját otthonunkba is jószívvel beengedjük.

Takarítóink zöme a ismerettségi körünkből került ki és váltak csapatunk tagjaivá. Olyan fiatalok, akik gyűjtenek az egyetemi tanulmányaikra és lehetőséget szeretnénk adni a tapasztalatszerzésre. Középkorúak, akiknek valami miatt megszűnt a munkaviszonyuk, de dolgozni akarnak, nyugdíjhoz közeli nők, akik életerősek és tevékenyek, valamint külföldi munkából a honvágy miatt hazatérők, akik szállodai takarítói munkában kiváló gyakorlatot szereztek és munkát kerestek itthon. Emellett minden új alkalmazottunk átesik egy többlépcsős „átvilágításon”, melynek része a Belügyminisztérium által végzett büntetett előéleti leinformálás, illetve a személyes elbeszélgetés, ajánlás bekérés, stb.
A biztonságra és a minőségre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt, mivel tudjuk, ügyfeleink bizalmát ki kell, hogy érdemeljük. Biztosak vagyunk abban, hogy megbízható, dolgos és lelkiismeretes kollégáink úgy jönnek el lakásából, hogy Ön 100%-osan elégedett legyen a tisztasággal.

A honlapon lévő rendelési modullal e-mailben vagy telefonon, sőt akár személyesen - a városközpontban lévő irodánkban -  megrendelheti lakása, családi háza kitakarítását, választhat hozzá extrákat – pl. hűtőszekrény vagy gáztűzhely megtakarítása - sőt egyedi igényeit is figyelembe vesszük (pl. hétvégi vagy esti órákban történő takarítás).
Fontos, hogy NE rakjon rendet, mielőtt mennének takarítóink. Senki előtt nem kell szabadkoznia, mivel alkalmazottaink nem tudják, hogy kihez mennek, csak egy címet kapnak tőlünk és a feladatukra koncentrálnak. Önnek nem is kell velük találkoznia!
Kifejezetten célunk, hogy minden kínos szituációtól mentesítsük Önt!
Arra kérjük, hogy megrendelését követően azon a napon, amikor a takarítást elvégezzük, hozza be lakása kulcsát a belvárosban lévő irodánkba – JNSZ Megyei Iparkamara Székháza, Szolnok, Verseghy park 8. I. em. 108. iroda - adja le azt, majd amikor végzett a munkahelyén, vagy az ügyintézéssel, vagy bármivel, amit arra a 2-3 órára tervezett, vegye át a kulcsait. Míg Ön a saját dolgait intézi, addig munkatársaink ragyogóra takarítják az Ön otthonát. A TISZTA OTTHON mindent elvégez Ön helyett!
Lakáskulcsa átvételét követően, ha hazatér, reményeink szerint Ön elégedett lesz a látottakkal és a következő alkalommal immáron bizalmába fogadva keres ismét minket.
Igyekeztünk olyan árakat szabni a mai magyar otthonok nagyságának arányában, hogy az könnyen megfizethető legyen. Célunk, hogy Önnek ne okozzon gondot a rendszeresen megrendelt szolgáltatás.

Amennyiben Önt tiszta, rendezett otthon fogadja, szívesen vesszük ha ajánl minket a családja többi tagjának, rokonainak, szomszédjainak, ismerőseinek, munkahelyi kollégáinak.
Igyekszünk hónapról-hónapra akciókkal készülni, rendszeres megrendelőinknek pedig kedvezményekkel, illetve ajándék extrákkal kedveskedünk.
Reméljük, hogy ez az őszinte bemutatkozás felkeltette érdeklődését és bizalmat szavaz nekünk. Tegyen egy próbát, és ha elégedett, rendszeres megrendelőink között köszönthetjük Önt is! 

Munkatársainkról

Kollégáink egy többlépcsős felvételi rendszer keretében váltak csapatunk tagjaivá. Valamennyi tapasztalt, munkája iránt elkötelezett, precíz, több éves gyakorlattal rendelkező munkatárs.  Maximális megbízhatóság és diszkréció jellemzi munkájukat.

Minőség

Tevékenységünk során a legjobbat nyújtjuk. Rendszeresen ellenőrizzük kollégáink munkáját.  Folyamatosan fejlődünk, hogy az újonnan felmerülő igényeknek is megfeleljünk.

Garancia

A minőségi munkavégzés a garancia záloga. Bízunk benne, hogy Ön tökéletesen elégedett lesz a tisztasággal. Amennyiben mégsem lenne elégedett munkánkkal, takarítóink kérésének megfelelően teljesítik az igényelt takarítási szolgáltatásokat.

Kapcsolat

Kérdése van? Szeretne bővebb felvilágosítást kapni ajánlatainkról? Egyedi igényei lennének? Akkor keressen bennünket! Telefonon vagy írásban is várjuk jelentkezését!

Kulcsleadási lehetőség

Önnek nem kell kínosan éreznie magát, és tétlenül otthon várakoznia, míg a takarítók dolgoznak. Javasoljuk, hogy a kért időpont előtt adja le otthona kulcsait, majd munkatársaink diszkréten elvégzik a munkát.

Kapcsolat

Forródrót: 06-30/440-2908
Iroda: 06-56/782-317

Iroda címe: JNSZ Megyei Iparkamara Székháza 5000 Szolnok, Verseghy park 8.  I. em. 108. ajtó (előzetes időpont egyeztetéssel)
E-mail: iroda@takaritasszolnok.hu

Kapcsolatfelvétel

Küldés folyamatban ...
Levél elküldve.
Küldés