Takarítás Szolnok ügyfélszolgálat nyitvatartása: 10:00-16:00 (előzetes időpont egyeztetéssel)   Forródrót: 06-30/440-2908    Iroda: 06-56/782-317
5000 Szolnok, Verseghy park 8. I.em. 108. (Megyei Iparkamara épülete)

Megrendelés

Rendeljen tisztaságot 4 egyszerű lépésben


 1. Válasszon alapszolgáltatást

  Válassza ki a takarításra váró lakás, családi ház alapterületét.
 2. Extra szolgáltatások választása

  Amennyiben szeretné, válasszon EXTRA szolgáltatásaink közül ( pl.: ablaktisztítás, vasalás, mosás, stb…)
 3. Keressen egy megfelelő időpontot

  Nézze meg naptárunkat és válasszon egy Önnek megfelelő időpontot. Mi rövid időn belül visszahívjuk, és egyeztetünk a részletekről. Amennyiben rendszeres takarítást kér, azt kedvezményekkel, akciós szolgáltatásokkal köszönjük meg.
 4. Fizessen kényelmesen

  Fizetéssel is időt takarít meg, amennyiben az előre utalást választja szolgáltatásaink mellé. Természetesen lehetőség van központi irodánkban személyesen is rendezni a szolgáltatást.

Válassza ki az alapterületet:

Tovább a megrendeléshez


Munkatársainkról

Kollégáink egy többlépcsős felvételi rendszer keretében váltak csapatunk tagjaivá. Valamennyi tapasztalt, munkája iránt elkötelezett, precíz, több éves gyakorlattal rendelkező munkatárs.  Maximális megbízhatóság és diszkréció jellemzi munkájukat.

Minőség

Tevékenységünk során a legjobbat nyújtjuk. Rendszeresen ellenőrizzük kollégáink munkáját.  Folyamatosan fejlődünk, hogy az újonnan felmerülő igényeknek is megfeleljünk.

Garancia

A minőségi munkavégzés a garancia záloga. Bízunk benne, hogy Ön tökéletesen elégedett lesz a tisztasággal. Amennyiben mégsem lenne elégedett munkánkkal, takarítóink kérésének megfelelően teljesítik az igényelt takarítási szolgáltatásokat.

Kapcsolat

Kérdése van? Szeretne bővebb felvilágosítást kapni ajánlatainkról? Egyedi igényei lennének? Akkor keressen bennünket! Telefonon vagy írásban is várjuk jelentkezését!

Kulcsleadási lehetőség

Önnek nem kell kínosan éreznie magát, és tétlenül otthon várakoznia, míg a takarítók dolgoznak. Javasoljuk, hogy a kért időpont előtt adja le otthona kulcsait, majd munkatársaink diszkréten elvégzik a munkát.

Kapcsolat

Forródrót: 06-30/440-2908
Iroda: 06-56/782-317

Iroda címe: JNSZ Megyei Iparkamara Székháza 5000 Szolnok, Verseghy park 8.  I. em. 108. ajtó (előzetes időpont egyeztetéssel)
E-mail: iroda@takaritasszolnok.hu

Kapcsolatfelvétel

Küldés folyamatban ...
Levél elküldve.
Küldés