Takarítás Szolnok ügyfélszolgálat nyitvatartása: 10:00-16:00 (előzetes időpont egyeztetéssel)   Forródrót: 06-30/440-2908    Iroda: 06-56/782-317
5000 Szolnok, Verseghy park 8. I.em. 108. (Megyei Iparkamara épülete)

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan rendelhetek?
​Válassza ki az alapcsomagot, adhat hozzá extrákat, jelölje meg az időpontot, majd adja meg az elérhetőségét. Megerősítést küldünk e-mail-ben és visszahívjuk Önt.
Otthon kell lennem a takarítás időtartama alatt?
Nem kell, sőt, lehetősége van belvárosi ügyfél szolgálati irodánkban lakása kulcsainak leadására. Cím: 5000 Szolnok, Verseghy Park 8., Iparkamara épülete I. emelet 108.
Kinek az eszközeit használják a takarítók?
A háztartásoknak kell biztosítaniuk a takarításhoz szükséges eszközöket és takarítószereket ill. rendelhetnek oldalunkon takarítószer-csomagot.
Hogyan tudok fizetni?
A megadott számlaszámra történő előre utalással, vagy készpénzzel irodánkban.
Mi történik ha elégedetlen vagyok a szolgáltatás minőségével?
​Ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfél szolgálatunkkal az alábbi e-mail címen iroda@takaritasszolnok.hu, vagy a hívja a következő telefonszámot: 06-30/440-2908. Kérjük, mindezt a takarítástól számított 24 órán belül tegye meg.
Milyen takarító eszközök legyenek otthon?
Takarító eszközök (porszívó, seprű, lapát, felmosó vödör, portörlő rongy, szivacs)
Takarítószerek (általános tisztítószerek, ablaktisztító, wc-tisztító, vízkőoldó, zsíroldó)
Hány takarító jön?
Az ingatlan méretétől és megrendelt extrák függvényében akár többen is.
Mikor elérhető szolgáltatásunk?
​Egyelőre hétköznapokon, 8:00-16:30-ig állnak takarítóink rendelkezésére. Egyedi kérésre más időpontban is állunk rendelkezésére.
Hol érhető el a szolgáltatás?
Jelenleg Szolnokon és Szolnok-Szandaszőlősön rendelhet takarítást. Amennyiben nem Szolnok-Szandaszőlős területén szeretne takarítást, úgy a kiszállási költség megfizetése esetén vállaljuk a megbízást. A kiszállási költség: 600,- Ft/10 km.
Hogyan tudom módosítani és lemondani a rendelésem?
Megrendelését módosíthatja, illetve lemondhatja ezen a telefonszámon: 06-30/440-2908. Melyet legkésőbb a takarítástól számított 24 órával korábban jelezzen felénk.
Hogyan értékelhetem az elvégzett szolgáltatást ill. a takarítót?
A takarítás befejezése után egy rövid kérdőív kitöltésével amelyet e-mail-ben küldünk meg.
Milyen garanciák vannak a takarítók megbízhatóságára vonatkozóan?
Minden takarítónk erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik, HR-csapatunk interjúztatása során megbizonyosodunk takarítóink megbízhatóságáról. Kollégáinkat saját otthonunkba is nyugodt szívvel engednénk be.
Milyen takarítást nem vállalunk?
-Ipari komplexumok, épületek takarítása
-épületek külső, alpinista technikával történő takarítása
-csőtörés miatti beázás, dugulás, penészesedés, gombásodás, tűzeset utáni takarítás, egészségügyi fertőtlenítés, festés helyreállítás
-bűntények, balesetek utáni fertőtlenítő takarítás
-elhunytak utáni takarítás
-állati tetemek/ürülék eltávolítása, fertőtlenítés
-szekrények belsejének takarítása (előzetes egyeztetéssel), kamra/spejz vagy lomtár/pincehelyiség kipakolása ill. lomtalanítása.
Mikor rendeljek alapszolgáltatást?
Javasoljuk, hogy alapszolgáltatást akkor rendeljen, ha a lakása, vagy otthona egy héten belül ki volt takarítva. Ennek a szolgáltatásnak a tartalmát megtalálja a Szolgáltatásaink menüben, az árát pedig az Áraink menüben.
Mikor rendeljek nagytakarítást?
Javasoljuk, hogy nagytakarítást akkor rendeljen, ha a lakása, vagy otthona több, mint egy hete nem volt kitakarítva. Természetesen ettől függetlenül is lehet nagytakarítást rendelni. Ennek a szolgáltatásnak a tartalmát megtalálja a főoldalon levő futó szolgáltatások között az árral együtt, illetve a megrendelés menüben részletesebb információt kap a csomag tartalmáról.

Munkatársainkról

Kollégáink egy többlépcsős felvételi rendszer keretében váltak csapatunk tagjaivá. Valamennyi tapasztalt, munkája iránt elkötelezett, precíz, több éves gyakorlattal rendelkező munkatárs.  Maximális megbízhatóság és diszkréció jellemzi munkájukat.

Minőség

Tevékenységünk során a legjobbat nyújtjuk. Rendszeresen ellenőrizzük kollégáink munkáját.  Folyamatosan fejlődünk, hogy az újonnan felmerülő igényeknek is megfeleljünk.

Garancia

A minőségi munkavégzés a garancia záloga. Bízunk benne, hogy Ön tökéletesen elégedett lesz a tisztasággal. Amennyiben mégsem lenne elégedett munkánkkal, takarítóink kérésének megfelelően teljesítik az igényelt takarítási szolgáltatásokat.

Kapcsolat

Kérdése van? Szeretne bővebb felvilágosítást kapni ajánlatainkról? Egyedi igényei lennének? Akkor keressen bennünket! Telefonon vagy írásban is várjuk jelentkezését!

Kulcsleadási lehetőség

Önnek nem kell kínosan éreznie magát, és tétlenül otthon várakoznia, míg a takarítók dolgoznak. Javasoljuk, hogy a kért időpont előtt adja le otthona kulcsait, majd munkatársaink diszkréten elvégzik a munkát.

Kapcsolat

Forródrót: 06-30/440-2908
Iroda: 06-56/782-317

Iroda címe: JNSZ Megyei Iparkamara Székháza 5000 Szolnok, Verseghy park 8.  I. em. 108. ajtó (előzetes időpont egyeztetéssel)
E-mail: iroda@takaritasszolnok.hu

Kapcsolatfelvétel

Küldés folyamatban ...
Levél elküldve.
Küldés